ponedeljek, 17. avgust 2015

Pozdravljeni. Od zadnje objave je minilo res veliko časa. Delala sem na polno, izdelkov je nastalo cel kup, pa vendar nisem objavljala. Je kriva lenoba??? Malce pomanjkanje časa, potem nepričakovana naročila, vročina in uživanje v bazenu, seveda tudi lenoba... dnevi in tedni pa tečejo.

Pravijo da radi pozabljamo, ko se staramo. No jaz imam s pozabljivostjo precej težav, pa mislim da sem še kar mlada... Pravzaprav so moja velika slabost rojstni dnevi. Svoji prijateljici sem tako čestitala že kar za naslednje leto, ker sem iskreno povedala da bom naslednje leto zagotovo pozabila. No šalo na stran.
Ko enkrat ugotoviš da imaš z nečim težave, iščeš rešitev, kajne? Tako je v moji glavi že nekaj let, ja prav ste prebrali, let, bila ideja da naredim rojstnodnevni koledar. Kar nekaj različnih oblik mi je bilo všeč, odločila pa sem se za obračanje listov vsak mesec, saj me bo to še bolj primoralo da bom pogledala na koledar. Ker imam kar nekaj štampiljk še neuporabljenih, sem se odločila da jih bom uporabila prav tu. Za osnovo sem vzela podlago z pripenjalcem (ne vem če sem to stvar prav poimenovala). Nato sem za vsak mesec izbrala določeno štampiljko, jo pobarvala, nato izbrala barvni list ki se je ujemal s pobarvano štampiljko, oblepila robove z washi trakci da sem papir utrdila, dodala še izrez naprintanega meseca ter koledar oz. številke dni. Odtiske sem barvala z distressi in pa s copic markerji. S svojim izdelkom sem več kot zadovoljna, saj že lepo krasi moje stanovanje.

Ker je na craftalnici tokrat izziv zelo širok, prijavljam moj koledarček na izziv.
 http://craft-alnica.blogspot.com/2015/08/izziv-140-karkoli.html

Hvala za ogled in vaš komentar.


8 komentarjev:

Lili pravi ...

Naj najprej pozdravim idejo, prav noč ne bi bilo narobe, če bi tudi sama imela takšen koledarček.
Zelo mi je všeč kako si za vsak mesec uporabila lušten motivček.
Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Pozdravček Lili

Neva Zver pravi ...

Krasen koledarček....sem si ga ogledala v živo :-). Zdi se mi, da mu fotografije delajo krivico...v živo je še lepši. Motivčki so pa izredno lepo pobarvani.

Renata pravi ...

Dobra ideja in krasna izvedba. Tudi jaz bi ga potrebovala.

Tina Z. pravi ...

krasen koledar, kakšna dobra ideja!
tudi jaz sem moram enkrat spraviti k temu, ker sedaj imam rojstne dneve napisane na zelo zguljenem koledarju.

Hali pravi ...

Tole je bil projekt - koristen in še dekorativen. všeč so mi žive barve, lepo usklajeno...

Vladuška pravi ...

Čudovito si jih pobarvala in vse skupaj sestavila. Krasen koledar.

Janja pravi ...

Koledarček je izredno lep. Lp

Andreja L. pravi ...

Zelo zanimiv in lep koledar si izdelala :-))
Hvala, ker ustvarjaš z nama v CRAFT-alnici ... Srečno!

BARVE JESENI V ŠKATLICI PRESENEČENJA

Mi smo ponovno parkirani v bolnišnični postelji...Naš Ožbej res poskrbi za pestro dogajanje v našem življenju. Tako sem se bila primorana ma...