sobota, 16. december 2017

PRAZNIČNE VOŠČILNICE

Končno.... po dolgih treh tednih smo le prišli iz bolnice. In tako sem lahko začela z ustvarjanjem prazničnih voščilnic.

Najprej, super in hvala Tini za podaljšanje... Kako si prijazna učiteljica. S tem si mi omogočila, da izpolnim vsaj eno domačo nalogo.
Tinine medvedke sem morala takoj imeti, čim nam jih je predstavila. Odtisi medvedov in ostalih pripadajočih štampiljk sem pobarvala s copic markerji in se malo poigrala pri medvedovih šalih z belim gel flomastrom. Ozadje sem izdelala s pomočjo distres inkov in ustvarila pravo galaksijo . S pomočjo Tininih valovitih pravokotnikov in šablone zvezdic sem naredila sprednji del in ga prilepila na ozadje. V sredino sem odtisnila še želje, nato pa prilepila medvedke in kakšen dodatek. Pri smrečicah pa sem se poigrala še s krasnimi nuovo enemal dots. 
Galaksija je res malo bolj v ozadju, toda mislim da je voščilnica primerna za nalogo pri najlepšemu paru. 
http://www.najlepsi-par.si/mala-sola-5-sezona/



Pri drugem  kompletu pa sem za osrednji motiv izbrala simpatični izrez snežaka Olafa. Izrezane dele sem senčila z distressi. Kar nekaj časa sem že imela na zalogi bleščeče washi trakce in zdeli so se mi kot nalašč primerni za nagajivega Olafa. Washi trakce sem trgala in namenoma izbirala tri različne barve trakov. Odtisnila sem še praznični napis in voščilnica je gotova.
                                
Sprva sta nastali še spodji dve voščilnici s prikupnim snežakom, a mi nekako nista bili všeč.... 

Toliko prazničnih za danes.... 

Hvala za ogled in tvoj komentar.







3 komentarji:

Helena pravi ...

Ooo, super novica, da sta doma. Vse naj,naj (boljše).
Krasno ti je šlo praznično ustvarjanje. Pri prvih so mi padli v oči različni šali, ki jih nosi medo. Olaf pa še vedno zažiga :)

Tina Z. pravi ...

vau, prekrasni tile venčki z zvezdicami, olaf pa je posrečen ... in vesela, da ste končno doma!

Vladuška pravi ...

Koliko lepotičk in lepo je slišati, da ste znova doma.

PADLA JE ODLOČITEV - ZADNJA OBJAVA

Pozdravljene moje blogerske prijateljice. Zadnje dni sem premlevala in poskušala rešiti težavo z mojim blogom... Kar lep čas nazaj sem sprem...