nedelja, 16. april 2017

VELIKONOČNI IZZIV 😍


Velikonočni prazniki so zame prav tako pomembni kot božični. Mogoče se čudno sliši, a meni so lepši kot božični. Zakaj? Prvo je to, da sam praznik ni toliko trgovsko bombandiran, drugi razlog pa je v samem postnem času, ko človek toliko bolj lahko pogleda sam vase in na svoje življenje, še posebno kot vernik. Tretji razlog pa je preprosto letni čas. Začenja se pomlad, ko vse začne brsteti, zeleneti... 
Vsako leto pošljem skoraj toliko voščilnic za velikonočne praznike, kot za božič (nekje 40). Letos mi je čas zelo uhajal in tik pred zdajci so bila voščila le narejena. 
Na nekaterih voščilnicah sem se poigrala z marianne design collectables izrezi živalic.  Uporabila sem kokoško in zajca. Seveda pa ni smelo manjkati pirhov.
Največji simbol velike noči je zagotovo križ, zato je nastalo nekaj voščilnic tudi s tem izrezom cottage cutz križa in rožic najlepšega para. To voščilnico prijavljam v galerijo najlepšega para.
http://www.najlepsi-par.si/galerija-meseca-aprila-3/

Sledijo pa voščilnice, kjer sem se igrala z barvanjem naštempljanih velikonočnih motivov. Barvala sem jih s copic markerji. To barvanje naravnost obožujem. Posebno simpatični so mi bili zajčki. Ker je tokratni izziv craftalnice angleški napis, sem na prazno tablico odtisa odtisnila angleški "happy easter". Ker je voščilnic več, sem se odločila da na izziv prijavljam rjavo voščilnico, z rjavo pobarvanimi zajčki.

http://craft-alnica.blogspot.si/

Upam, da mi je velikonočni izziv uspel. Hvala za ogled in komentar.
Pa veselo ALELUJO!!!













4 komentarji:

Helena pravi ...

Glede velikonočnih praznikov je pri meni enako kot pri tebi. In sem vesela, da je še nekaj takšnih, ki ob tem prazniku pošiljajo voščilnice :)
Marija, vse so čudovite, narejene z veliko čuta za postavitev in barve.

Zvonka pravi ...

Marija, koliko lepih voščilnic si izdelala, res si bila pridna. In druga je moja, hvala.
(Le čopko pogrešam pri tej ljubki kokoški.)

Goga pravi ...

Lepo, da se držiš tradicije in pošiljaš ročno izdelane voščilnice tudi ob Veliki noči. všeč so mi in lepo, da si nekaterim dodala angleški zapis.
Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Lp Lili

moi pravi ...

Kako luškani so ti zajčki. Lepo da si se nam pridružila v CRAFTalnici.

PADLA JE ODLOČITEV - ZADNJA OBJAVA

Pozdravljene moje blogerske prijateljice. Zadnje dni sem premlevala in poskušala rešiti težavo z mojim blogom... Kar lep čas nazaj sem sprem...