četrtek, 12. april 2018

LJUBEZEN JE V ZRAKU


Tokratni CCT izziv je skica. Takoj ko sem skico zagledala sem imela v mislih šablono okenčkov in male pingvinčke. Sprva sem mislila da bom postavila v vsako okence enega pingvina, nato pa je ob pogledu na štampiljke v moji glavi kar naenkrat nastala cela zaljubljena zgodbica.  Pingvinki sem dodala mašnico, pingvinu pa kapo. Obema pa sem pritisnila srčka. Srčka sem poudarila z nuovo drop rdečo barvo, prav tako bunkice na omeli. Oba pingvina pa sem še nekoliko okrasila z bleščicami.V spodnji prostorček pa sem tokrat uporabila nadvse primeren, sicer angleški, napis. Le teh se sicer izogibam, saj mislim da imamo dovolj lepih misli tudi v našem jeziku, a tokrat sem klonila. 

In moja zgodba: Živela sta pingvinja prijatelja, ki sta se nekoč že srečala. Bila sta si všeč. Oba si želita ponovnega srečanja in to  pod omelom. Upata in hrepenita po sladkem poljubu. Se bosta srečala? Se bo zgodil čudežni poljub? .... Seveda, se bo. Saj je ljubezen v zraku. :)


Izziv:

Hvala za tvoj ogled in komentar. Pozdravček, Marija.

6 komentarjev:

Janja pravi ...

Lepo si ustvarjala po dani skici. Pingvina sta prav simpatična. Lp

*Urška* pravi ...

Tvoja voščilnica je prav simpatično zaljubljena.Prepričana sem,da se bosta pingvinčka kmalu pobliže spoznala in omusila ljubezen.Luštno zgodbico si zapisala.

AlisonC pravi ...

Aww, a fantastic card and a cute story, I hope you will be writing a book! Love it. Thanks for joining in at 52CCT

oldpunca pravi ...

O, kako lepa zgodbica spremlja tvojo prikupno voščilnico! :-) Se mi pa zdi, da nas spomladi vse po malem razganja od nežnosti in ljubezni... še vedno. :-)))

Tina Z. pravi ...

vau, kakšna interpretacija skice!

Andreja pravi ...

Super si ustvarjala po naši praznični skici in naredila lepo voščilnico :-)) Pingvinčka sta krasna.
Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu 52CCT!

PADLA JE ODLOČITEV - ZADNJA OBJAVA

Pozdravljene moje blogerske prijateljice. Zadnje dni sem premlevala in poskušala rešiti težavo z mojim blogom... Kar lep čas nazaj sem sprem...